ANNONSEBILAG FRA AXO FINANS

Søk lån gjennom en finansagent og motta det beste lånet blant flere banker.
Søk lån gjennom en finansagent og motta det beste lånet blant flere banker.

Derfor bør du velge en finansagent

Hvis du har planer om å ta opp et forbrukslån, bør du søke hos en finansagent. Dette kan spare deg for tusenlapper.

ANNONSØRBILAG FRA AXO FINANS
ANNONSØRBILAG FRA AXO FINANS

En finansagent sender lånesøknaden din til flere banker samtidig. På den måten kan du sammenligne og prute på lån med kun én lånesøknad.

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån uten sikkerhet og refinansiering til 23 banker. Når alle har behandlet søknaden din, får du tilsendt det beste tilbudet i retur.

Låneeksempel fra Axo Finans’ formidlingstjeneste: Lånebeløp 100 000 kr, nom. 11,9%, eff. 13,71%, kost 35 914 kr, tot. 135 914 kr.

Dette gjør en finansagent

En finansagent, også kalt låneformidler, samarbeider med flere ulike banker som tilbyr lån. Hver gang de mottar en lånesøknad fra en kunde, sender de denne til alle sine samarbeidsbanker. Målet er å finne lånet med best renter, gebyrer og vilkår for den enkelte kunde. Renten varierer fra bank til bank, og nettopp derfor er det viktig å sammenligne lånetilbud.

Å gjøre denne jobben på egenhånd kan ta tid. En finansagent gjør denne jobben for deg. Du sender kun inn én søknad og mottar det beste lånet i retur.

Koster det penger å bruke en finansagent?

Finansagenten sender lånesøknaden ut i en anbudsprosess hos bankene, og etter at alle banker har behandlet søknaden plukker de ut det beste tilbudet. Velger du å takke ja til dette, får finansagenten godtgjørelse fra banken som vant anbudet. Ditt låneforhold går videre til den aktuelle banken.

Refinansiere lån med en finansagent

Du kan også søke om å refinansiere usikret gjeld gjennom en finansagent. På samme måte som med lån uten sikkerhet blir søknaden sendt til alle samarbeidsbanker samtidig. Du får det beste tilbudet blant disse med kun én søknad.

Dersom du sitter på dyre kreditter og smålån kan det være mye å spare hver måned. I juni 2021 lå gjennomsnittlig kredittkortrente på 19,68 % i Norge. Statistikk fra Axo Finans viser at gjennomsnittlig rente på refinansieringslån er 12 %, altså betraktelig lavere enn for et vanlig kredittkort. Ved å samle gjeld kan du også kutte doble gebyrutgifter. Sist men ikke minst får du én nedbetalingsplan og faktura å forholde deg til.

Velg Axo Finans når du skal søke lån

Axo Finans er godkjent av Finanstilsynet, noe som vil si at de følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer at de stiller en rekke krav til deg som søker, som krav til alder, betalingsevne og betalingshistorikk.

Når du søker lån gjennom Axo Finans, sender de søknaden videre til flere banker samtidig. Du får det beste lånet blant disse. Å søke lån gjennom en finansagent sparer deg for både tid og penger.

Om Axo Finans

Axo Finans er finansagent for flere banker. En finansagent fungerer som en mellommann mellom bank og kunde. Kunder som skal søke refinansiering og lån sender inn lånesøknaden via Axo Finans, og får søknaden vurdert blant 21 banker. Målet er å sammenligne bankene for å finne det beste lånetilbudet.

Axo Finans ble grunnlagt i 2008, og er i dag til stede i Norge, Sverige og Finland.