STILLING LEDIG

Computerworld søker teknologijournalist

Søknadsfrist: 1. august

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Computer Communications

Arbeidsplass: Universitetsgata 2

Tittel: Teknologijournalist

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Anders Løvøy

Stillingstittel: Ansvarlig redaktør

Epost: anders.lovoy@cw.no

Søk på stillingen

Har du lyst til å jobbe i et hektisk og spennende journalistisk miljø innenfor informasjons- og kommunikasjonsteknologi? Da har vi en spennende mulighet til deg!

Vi søker en initiativrik og engasjert teknologijournalist som følger nasjonal og internasjonal teknologiutvikling, og vil være med på å skape fortellingen om hvordan den påvirker samfunn, konkurransekraft og norsk it-bransje.

Du må være selvstendig, kreativ og utadvendt. Du er glad i å skrive, har nyhetsteft og tåler å jobbe under press. Du handler på eget initiativ og er en bidragsyter til å løfte journalistikken vår.

Du må ha solid teknologiforståelse, samfunnsengasjement og utdannelse eller erfaring fra journalistikk. Du har godt språk og god formidlingsevne – både skriftlig og muntlig.

Du samarbeider godt med andre, og deler kunnskap, erfaringer og informasjon.

Vi kan tilby deg spennende utfordringer i en hyggelig redaksjon med høy kompetanse. Vi holder til i nye, attraktive lokaler i Rebel, sentralt i Oslo. Du må være forberedt på en del reising og ekstern aktivitet. Det vil både innebære og kreve fleksibilitet.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med ansvarlig redaktør Anders Løvøy (anders.lovoy@cw.no)

Søknadsfrist: 1. august
Søknad og CV sendes pr. epost: anders.lovoy@cw.no

Om Computerworld

Computerworld er et tidsskrift, på nett og papir, for den norske it-sektoren og en del av mediehuset Computer Communications AS (CC). Selskapet samarbeider med amerikanske Foundry (tidligere IDG), verdens største utgiver av ikt-orientert informasjon. I tillegg til forlagsvirksomhet er også CC arrangør av en rekke konferanser rettet mot det profesjonelle it-segmentet i Norge.