ANNONSEBILAG FRA KYNDRYL

Verdens største ettåring: - Vi gjør teknologi til forretning

Den 4. november var det ett år siden Kyndryl ringte i bjellen på New York-børsen og startet sin tilværelse som et helt selvstendig selskap. - Vi ser store, spennende muligheter og er godt i gang med endringsreisen, sier norgessjefen.

ANNONSEBILAG FRA KYNDRYL
ANNONSEBILAG FRA KYNDRYL

Kyndryl ble etablert da IBM i fjor skilte ut avdelingen Managed Infrastructure Services, og var straks verdens største leverandør av IT-infrastrukturtjenester med over 90 000 ansatte i 60 land.

Selskapet har i dag nærmere 120 ansatte i Norge. Kyndryl Norway hjelper virksomheter med digital transformasjon og leverer tjenester innenfor design, modernisering og drift av infrastruktur, offentlig og privat sky, sikkerhet og nettverk.

Riktig teknologi og løsning for hver kunde

Xavier Ducasse, leder av Kyndryls virksomhet i Norge.
Xavier Ducasse, leder av Kyndryls virksomhet i Norge.

Ifølge Xavier Ducasse, som leder Kyndryls virksomhet i Norge, har man allerede kommet langt i satsingen på å utnytte mulighetene som et helt selvstendig selskap. Tette partnerskap med hyperscalere og andre teknologiaktører har vært en viktig del av den globale strategien.

- Jobben med å transformere virksomheter og designe, drifte og modernisere IT-infrastruktur krever en stor verktøykasse. På egne bein har Kyndryl kunnet alliere seg med verdensledende teknologiaktører og bygge et bredt økosystem som skal sikre hver kunde riktig løsning på deres utfordringer og muligheter, sier Ducasse.

Den lange listen over sentralt inngåtte partnerskap inkluderer Microsoft, AWS, Google, Veritas Technologies, Oracle, Cisco, Citrix og Nokia.

Kontinuerlig utvikling

Ikke alle starter opp med en stor global organisasjon og mange av verdens og Norges største virksomheter på kundelisten. Den nye tilnærmingen til markedet har likevel åpnet både muligheter og utfordringer.

- Plutselig hadde vi et nytt og ukjent navn og kunne tilby en stadig større verktøykasse til et mye større marked. Dette er et utrolig spennende utgangspunkt, men krever også kulturendringer og evne til kontinuerlig fornyelse i hele organisasjonen, sier Ducasse.

Kyndryl Consult, Bridge og Vital

- Vi hjelper kunder og gjøre teknologi til forretning og å modernisere, skreddersy og drifte løsninger innenfor sky, sikkerhet, nettverk og spesifikke applikasjoner. I tillegg til tette samarbeid med ledende teknologiaktører, krever dette mye av oss internt, sier Ducasse.

Kyndryl har nylig lansert tre viktige strategiske initiativ. Gjennom Kyndryl Consult hjelper selskapets erfarne konsulenter, systemarkitekter og teknikere kunder med å navigere i komplekse teknologiomgivelser og transformere virksomheten for raskere å oppnå sine forretningsmål.

I tillegg til verdensledende kompetanse og flere tiårs erfaring med kritisk infrastruktur, støtter de seg på datadrevet innsikt systematisert i integrasjonsplattformen Kyndryl Bridge og på styrkene i den åpne samarbeidsplattformen Kyndryl Vital.

Bygger konsulentavdeling og allsidig team i Norge

I Norge har selskapet blant annet ansatt en rekke nye spesialister og bygget opp en ny konsulentavdeling med mer enn 25 ansatte.

- Vi er opptatt av å skape en allsidig og inkluderende kultur med fokus på kontinuerlig læring, sier Ducasse, som snart flytter med over 100 kolleger til nye, moderne lokaler i Kvadraturen i Oslo sentrum. Han kan blant annet fortelle at halvparten av ledergruppen i Norge har utenlandsk bakgrunn – og alderen på de nyansatte spenner fra 25 til 63 år.

Stormaskin, sky og 5G

For mange ansatte handler mye av hverdagen nå om å hjelpe kunder med råd, planlegging og hel eller delvis migrering til skyen. Kyndryl er også en stor aktør på drift og modernisering av stormaskin og kritisk infrastruktur – både globalt og lokalt.

- Mye handler om skyen nå – samtidig som stormaskin er høyaktuelt. I et utvidet partnersamarbeid med Microsoft tilrettelegger vi blant annet for enklere og bedre utnyttelse av verdifulle stormaskindata fra skyen, sier Ducasse.

Kyndryl ser også på 5G-teknologien som en viktig nøkkel til vellykket digital transformasjon for mange virksomheter. Sammen med sine teknologipartnere har selskapet rigget seg for å designe, levere og drifte 5G-baserte ende-til-ende-løsninger for virksomheter innen bransjer som for eksempel fiskeoppdrett, industri og energi.

Les mer om Kyndryl og hva vi kan gjøre for våre kunder her.

Les mer: