STILLING LEDIG

Hva er egentlig meningen med livet?

Søknadsfrist snarest.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Vali AS

Arbeidsplass: Grensen 13

0159 OSLO

Tittel: IT-Arkitekter/Prosjektledere
Sektor: Privat
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Heidi Engh

Stillingstittel: Kontorleder

Mobil: 934 21 929

Søk på stillingen

Sannsynligvis får vi like mange svar som antall mennesker vi stiller spørsmålet til. Men kanskje kan vi likevel være enige om en ting; at det å ha et arbeid som føles meningsfullt kan være ett av svarene?

Vali er et konsulenthus, men også et kompetansehus. I Vali mener vi at vår kompetanse og vårt arbeid er meningsfullt. Våre oppdrag, som i all hovedsak består av å digitalisere det norske helsevesen, er med på å forme pasientens og brukerens fremtid. Vi bistår med valg av teknologi, standarder/metodikk, integrasjoner og digitale samhandlingsmetoder. Om du har lyst å jobbe i prosjekt med mening, så bør du lese videre.

Vali er på utkikk etter flere dyktige kolleger da vår oppdragsmengde er større enn vi evner å dekke opp. Vi har behov for ulike typer IT-arkitekter og tekniske prosjektledere, og søker derfor etter flere hyggelige og dyktige kolleger med glimt i øyet.

IT-arkitekter

Jobber du i dag som IT-arkitekt (kjært barn har mange navn, så det kan være du jobber som løsningsarkitekt, virksomhetsarkitekt, informasjonsarkitekt, sikkerhetsarkitekt, applikasjonsarkitekt, sky-arkitekt, infrastrukturarkitekt eller liknende i dag) eller har jobbet som utvikler og synes arkitektur er spennende? Har du samtidig erfaring fra det å være konsulent eller mener du er klar for å ta skrittet inn i konsulentverden, ønsker vi å bli kjent med deg.

Prosjektledere med teknisk forståelse og interesse for teknologi

Har du erfaring med smidige metoder, endringsledelse eller prosessledelse og har interesse for teknologi, er du kanskje den som kan lede våre prosjekter.

Vi vil at du har en formell og relevant utdannelse på bachelor eller masternivå, samt snakker og skriver norsk svært godt. Du motiveres av faglige diskusjoner og utfordringer, og har et ønske å være med på å skape noe som utgjør en forskjell hos våre kunder.

Om du i tillegg har kunnskap om eller kjennskap til ett eller flere av disse områdene, er det en fordel:

E-helse, EPJ, integrasjon/API, sporingsteknologi, skytjenester, AI, IoT, informasjonssikkerhet, internasjonale standarder (GS1, Fhir/HL7, IHE, EIF), MTU, scrum, modelleringsverktøy.

Hva kan vi tilby deg?

Vali kan by på spennende og ansvarsfulle prosjekt med mening. Vi har en sterk kultur hvor faglig påfyll og deling av kunnskap balanseres godt med et unikt sosialt miljø hvor vi finner på mye moro sammen i inn- og utland. Vi har en flat struktur og er fleksible og lyttende. Du har muligheten til å påvirke din egen hverdag, så vel som å påvirke selskapet og retningen vi skal gå sammen. Alle ansatte har en individuell karriereplan med utvikling gjennom gode ordninger for kurs og sertifisering. Vi har gode lønns- og bonusavtaler, samt gode forsikringsordninger (inkl. helseforsikring) og seks ukers ferie. Ikke minst blir du del av et dyktig fagmiljø, hvor vi bygger hverandre opp og tar vare på våre kolleger. Vi holder til i supersentrale, moderne og hjemmekoselige lokaler midt i Oslo sentrum.

Vali er et konsulentselskap med spisskompetanse på helseteknologi. Vi er et selskap som ønsker å være en ansvarlig del av samfunnet og vi ønsker å skape en forskjell.Vali står i dag midt i sentrum for de spennende og førende prosjektene på veien mot et enda bedre helsenorge. Vali har et arbeidsmiljø basert på tillitt, hvor vi alle føler oss godt ivaretatt. I tillegg tror vi på det smidige og ukompliserte, og tilrettelegger for selvstendighet og fleksibilitet.