ANNONSEBILAG FRA GLOBALCONNECT

Fem gode grunner til å samle alle nettverkstjenester på ett sted

Passer SmartConnect for din bedrift? Står du som IT-ansvarlig overfor valget mellom å drive forretningskritiske nettverkstjenester internt eller å velge ulike eksterne leverandører til hver del? Oppdag fordelen med et tredje alternativ: å samle alt hos én partner som er ansvarlig for helheten.

ANNONSEBILAG FRA GLOBALCONNECT

WiFi, LAN, SD-WAN, brannmurbeskyttelse – et sikkert og stabilt IT-miljø krever flere ulike deler, særlig hvis virksomheten din er spredt over flere lokasjoner. Som IT-leder kan du velge mellom tre hovedalternativer for å implementere og vedlikeholde alt som trengs:

  1. Betjen alle deler internt med interne ressurser
  2. Velg ulike leverandører for hver enkelt del
  3. Samle alle deler med en enkelt partner

Gitt den store kompetansemangelen innen IT, er alternativ 1 sjelden realistisk. I Kantar-undersøkelsen bak GlobalConnects rapport IT-sjefens umulige oppdrag oppgir mange IT-ledere at de mangler ressurser til å drifte sin nettverksløsning internt.

Alternativ 2 kan virke attraktivt for de som har tid til å fordype seg i detaljene rundt programvare og maskinvare, forhandle avtaler med ulike leverandører og aktivt overvåke markedet for å sikre at nettverk og brannmurbeskyttelse holdes oppdatert i henhold til de nyeste standardene.

Men du, som heller vil fokusere på kjernevirksomheten din enn den grunnleggende IT-driften, har mye å vinne på å gjøre alternativ 3, det flere og flere bedrifter gjør: samle helheten med en enkelt partner.

Komplett løsning for nettverkstjenester: det er derfor det lønner seg

  1. Du og dine ansatte kan fokusere på kjernevirksomhetenHva bruker ditt interne IT-team ressurser på i dag? Og hva ville de prioritere i en perfekt verden? Med en pålitelig partner som tar overordnet ansvar for drift, overvåking, sikkerhet og support, slipper dine ansatte å feilsøke og slukke branner. I stedet kan de fokusere på strategiske oppgaver som driver organisasjonens kjernevirksomhet fremover.
  2. IT-organisasjonen din blir mindre sårbar – nå og i fremtidenI mange bedrifter de er avhengige av spesifikke personer for å drifte bedriftens nettverksløsning. Kompetanse innen IT er svært ettertraktet i dagens arbeidsmarked, og det er stor risiko for at kritisk kunnskap forsvinner den dagen en nøkkelperson forlater din organisasjon. Ved å samle alle tjenester med en partner med bred kompetanse og erfaring får du tilgang til kompetanse og tekniske løsninger som kontinuerlig oppdateres i takt med utviklingen, og som ellers ville kreve flere fulltidsstillinger å administrere internt. Stillinger det vanskelige å rekruttere.
  3. Du får bedre kontroll over IT-kostnadene dineSelv virksomheter med en tilsynelatende enkel forretningsmodell er i dag avhengig av et komplekst IT-miljø med en blanding av interne systemer, skytjenester og eksterne leverandører. Å forhandle og kontinuerlig overvåke separate avtaler og vilkår for hver enkelt del krever mye tid og energi. Det blir også vanskelig å få oversikt over totalkostnaden. Når du samler det hele hos én partner får du i stedet en kombinert SLA (Service Level Agreement) og en enkelt faktura. På denne måten får du full kontroll over din totale månedlige kostnad – og hva som er inkludert i prisen.
  4. Du får ett enkelt firma å henvende deg til ved spørsmål eller problemerHar du noen gang blitt sendt hit og dit mellom ulike tilbydere som henviser deg til hverandre i stedet for å løse saken din? Med alt i en avtale får du en partner som tar ansvar for helheten; ikke bare en dyktig del av en kompleks struktur. Gjennom proaktiv overvåking kan en slik partner også oppdage potensielle problemer før du og dine ansatte gjør det, noe som reduserer kostbar nedetid.
  5. Du kan opprettholde høy sikkerhet selv med en spredt arbeidsstyrkeDriver din bedrift flere butikker, varehus eller produksjonsanlegg? Sitter ansatte og jobber hjemmefra noen ganger eller med forskjellige klienter? Uavhengig av virksomhet: Spredt personale er mer regel enn unntak i dag. Med ulike tilbydere for hver tjeneste er det vanskelig å få en samlet oversikt over dine ansattes tilgang til ulike servere og nettverk. Hvordan sikrer man da at de kobler seg riktig hjemme eller i offentlige miljøer, slik at sensitive data ikke risikerer å bli stående ubeskyttet?

Med en omfattende partner som tilbyr brannmurbeskyttelse og andre sikkerhetstjenester får du hjelp til å kryptere kommunikasjon, segmentere nettverkene dine og velge hvilke applikasjoner som skal kunne «snakke» med hverandre, ned på detaljnivå. Da kan alle ansatte få tilgang til akkurat det de trenger for å jobbe effektivt og sikkert, uansett hvor de er.

Vil du også benytte deg av disse fordelene?

Da bør du sjekke ut SmartConnect. Du får tjenester som Managed LAN, WiFi og SD-WAN samlet i en brukervennlig portal for full oversikt over hele virksomheten. Test deg selv med 12 raske spørsmål for å se om SmartConnect ville passe deg – eller bestill en gratis demo med en gang, så forteller vi deg mer!