ANNONSEBILAG FRA GLOBALCONNECT

Passer SmartConnect for din bedrift?

Som IT-ansvarlig har du ansvar for virksomhetskritiske funksjoner som «bare må fungere». Samtidig skal du jobbe strategisk og bidra til langsiktige forretningsmål. For å hjelpe deg å få det regnestykket til å gå opp, har vi laget løsningen SmartConnect. Men er det riktig vei å gå for akkurat din organisasjon? Finn ut av det ved å svare på tolv enkle spørsmål.

ANNONSEBILAG FRA GLOBALCONNECT

Vi i GlobalConnect leverer nettverksløsninger til små og store bedrifter i en rekke bransjer, og har gjort det i mange år. Vi vet hvilke utfordringer du som IT-leder møter når det gjelder å matche organisasjonens forventninger med ressurser som sjelden er nok. De tøffe forholdene kommer også godt til syne i vår rapport IT-sjefens umulige oppdrag, som er basert på en omfattende Kantar-undersøkelse. Der oppga bare halvparten av de spurte IT-lederne at budsjettet deres er rimelig i forhold til det de forventes å oppnå – og at de synes det er vanskelig å håndtere IT-sikkerhetsproblemer med sine eksisterende ressurser.

Når vi snakker med IT-ledere i ulike bedrifter og organisasjoner, er det visse problemstillinger som ofte dukker opp. Du vil unngå å bruke tid på ting som “bare må fungere”, og i stedet la ditt interne IT-team fokusere på strategiske prosjekter som støtter organisasjonens overordnede mål. De ønsker også at en partner, fremfor en systemleverandør, kontinuerlig for å løpende få innsikt og oppdateringer i alt fra nettverkshastigheter til cybersikkerhet.

For å møte behovene har vi utviklet en helhetsløsning som vi kaller SmartConnect. Den inkluderer alt du trenger for en trygg og stabil tilkobling i hele virksomheten, inkludert brannmurbeskyttelse, til en fast månedlig kostnad. I stedet for å bestille tjenester fra ulike leverandører med ulike kontraktsvilkår, hardware og support, får du alt oversiktlig samlet i en brukervennlig portal. Du får også tilgang til proaktiv støtte og et dedikert kundeteam som hjelper deg med å holde løsningen kontinuerlig oppdatert.

Alle vil ikke ha det enkelt. Det respekterer vi.

Vi drar absolutt ikke alle IT-ledere over én kam. Det kan være lurt å fordype seg i detaljer, forhandle kontrakter med ulike leverandører og operere så mye som mulig internt. Det er helt greit! Og hvis du ønsker å bruke noen av tjenestene våre separat – for eksempel Internett-tilkobling, Managed LAN & WiFi, SD-WAN og brannmur (administrert brannmur) – er det selvfølgelig fortsatt flott.

Spørsmålene under snevrer inn forhold og utfordringer der en helhetsløsning som SmartConnect har vist seg spesielt gunstig. Så hvis du merker at du nikker gjenkjennende mens du leser dem – så er SmartConnect kanskje svaret du leter etter.

12 spørsmål som kan avgjøre om SmartConnect passer for deg

 1. Er en sikker og stabil nettverksoppkobling forretningskritisk for din virksomhet?
 2. Er din bedrift på flere lokasjoner?
 3. Har dere medarbeidere som av og til jobber hjemmefra?
 4. Bruker din virksomhet skytjenester som Azure eller AWS?
 5. Synes du det er vanskelig å rekruttere eller beholde spisskompetanse innen IT?
 6. Bruker ditt interne IT-team mere tid på å slukke branner enn det de egentlig er ansatt for?
 7. Skulle du ønske du hadde bedre kontroll over, og mer forutsigbarhet i, dine IT-kostnader?
 8. Ønsker du å raskt kunne skalere opp eller ned nettverksløsningene når bedriftens behov endres?
 9. Ønsker du å få et overblikk over alle nettverksløsninger i bedriften på ett sted, fremfor å logge deg inn i ulike portaler for hver del?
 10. Ønsker du og dine medarbeidere å ha en eneste kontakt for alle nettverksspørsmål?
 11. Skulle du ønske at virksomhetens brannveggbeskyttelse kontinuerlig oppdateres for å møte alle nye trusler og den seneste tekniske utviklingen, uten at du selv behøver å legge tid og ressurser på å holde deg oppdatert om IT-sikkerhet?

Les mer om SmartConnect her.