ANNONSEBILAG FRA KINGSTON

Kingston SSD-er bidrar med å forbedre DASH Pictures arbeidsflyt for medieproduksjon. (Foto: Kingston)

Hvordan Kingston SSD-er bidro til å transformere arbeidsflyten under innspilling og i etterarbeidet

Overvinne medieproduksjonsutfordringer.

ANNONSEBILAG FRA KINGSTON

For store og små medieproduksjoner – styring av arbeidsflyt gjennom hele prosessen er nøkkelen! Og når det kommer til lagring, kan dataoverføringshastigheten utgjøre en enorm forskjell i logistikken til en produksjon og det å følge stramme tidsplaner.

Overvinne medieproduksjonsutfordringer med Kingston SSD-er. (Foto: Kingston)

Det tre ganger Emmy-nominerte film- og TV-produksjonsselskapet DASH Pictures opplevde førstehåndseffekten av treg HDD-lagring. Å ta dokumentarisk innhold med flere kameraer på avsidesliggende steder uten internett – eller til og med strøm – ga dem en overveldende mengde data på slutten av dagen.

De fysiske begrensningene til spinnende stasjoner krevde at teamet kjørte et nattskift for å overføre og sikkerhetskopiere data hele natten for å være klare til å fortsette filmingen neste dag. Lagring var en ytterligere flaskehals når det kom til postproduksjon. De langsomme dataoverføringshastighetene til HDD-er hindret deres arbeidsflyt alvorlig, noe som førte til frustrerende forsinkelser i prosessene for redigering, fargegradering og visuelle effekter.

Gitt disse utfordringene under innspillingen av den første sesongen av Fantastic Friends – deres siste reiseprogram med «Weasley-tvillingene» James og Oliver Phelps – var det viktig at de løste disse når det kom til sesong to.

De jobbet sammen med Kingston om en løsning som styrker både deres på stedet- og postproduksjonsprosesser med rask SSD-lagring, noe som transformerte produksjonsopplevelsen. Som et resultat har det gjort det mulig for DASH Pictures å være mer smidig, gjøre mer med mindre og vokse som en organisasjon.

Se video