ANNONSEBILAG FRA KINGSTON

En ledende hostingleverandør stoler på Kingston i optimeringen av deres multi-OEM-plattformer (Foto: Kingston)

Kingston-minne og -lagring som støtter behovene til en ledende vertsleverandør

Respondere på økende global etterspørsel etter hostingleverandører.

ANNONSEBILAG FRA KINGSTON

Verden endrer seg raskere enn noen gang. Pandemien økte bruken av datasenteret, da bedrifter plutselig sto overfor et større behov for skyteknologi for å koble til og støtte eksterne arbeidere. Denne økningen i skymigrering har akselerert veksten og utvidelsen av hostingleverandører globalt. Avhengigheten av teknologiplattformer de siste 24 månedene er på et rekordhøyt nivå, noe som skaper etterspørsel etter mer datasenterplass over hele verden. Dette krever spenst og smidighet fra dataplattformer og for vertsleverandører for å støtte denne veksten. Å ha en pålitelig teknologipartner er en sentral del av dette.

Utfordring

Forretningsutviklingsteamet vårt ble kontaktet av en ledende vertsleverandør i hjertet av Europa med to datasentra med mer enn 200 000 kunder. Leverandøren er forpliktet til å tilpasse sine datasentra til de mest økologiske standarder. En slik standard er kun å kjøpe servere med lavspenningsteknologier som bruker mindre energi (strømforbruk og varmespredning).

For å hjelpe dem med å oppnå disse tjenestenivåene og økologiske forpliktelsene, trengte de en teknologipartner som kunne tilby dem kompatible moduler for å oppgradere nye og eksisterende servere samt god tilgjengelighet og rask levering.

Fleksibilitet for serveroppgradering med Kingston premiere-minne for server. (Foto: Kingston)

De identifiserte også at forskjellige kunder har ulike krav, noe som krever forskjellige OEM-servervaremerker for spesifikke oppgaver i datasentrene deres. De trengte en gjennomgang av serveren for å planlegge den optimale oppgraderingen, siden deres nåværende OEM-plattform inneholdt Gen 1-prosessorer og noen nyere CPU-versjoner.

Spør en ekspert-teamet jobbet med datasenterinfrastrukturarkitekten deres for å hjelpe til med en servergjennomgang og evaluerte den nåværende plattformen. De var i beredskap for fremtidige endringer, som er en del av Kingstons gratis forhåndskonfigurasjonstjeneste Spør en ekspert. Våre tekniske team jobbet med vertsleverandøren på deres spesifikke servermodeller og oppgraderingsbehov for å komme med en anbefaling.

Vi tilbød varemerkede DRAM-moduler og ga bevist sikre moduler for å evaluere i testmiljøet. Testingen var vellykket, og vertsleverandøren var fornøyd med produktytelsen vår og at den oppfylte deres budsjettkrav for dette spesifikke prosjektet. I løpet av de neste tolv månedene var det noen forsyningsproblemer i bransjen. Men takket være vårt forhold til hostingleverandøren, var vi i stand til å jobbe sammen for å finne en alternativ løsning. Som et resultat tilbød vi dem vår KSM Server Premier-modul for å teste på tvers av deres forskjellige OEM-servere som etter vellykket kvalifisering/testing ga dem mer fleksibilitet til å oppgradere sine forskjellige servere med minimale SKU-er, bra tilgjengelighet og pris. Dette sikret at de kunne opprettholde tjenestekontinuitet overfor kundene sine. Ettersom server-DRAM har blitt «mer kompleks», for eksempel da markedet byttet fra 8 Gbit/s- til 16 Gbit/s-brikker, hjalp vi vertsleverandøren med å navigere i denne teknologiovergangen med ytterligere støtte fra Spør en ekspert-teamet vårt. og ved å jobbe veldig tett med dem.

Kingston har siden blitt deres foretrukne DRAM-partner for server. Da vi lanserte våre enterprise SSD-er, ga vi dem dessuten gjennomførbarhetsbevis. Etter vellykket testing leverer vi dem nå med en full lagrings- og minneløsning.

I de utfordrende tidene med Covid og nedstengninger tok Kingston beslutningen å sikre at nøkkeldatasentrene deres ble prioritert med en stabil tilførsel av produkter, og fortsetter å støtte dem ved å tilby fremtidssikrede løsninger. Kombinasjonen av priser og fleksibilitet sammen med vår tekniske service fortsetter å utgjøre en stor forskjell sammenlignet med konkurrerende leverandører. Sammen har vi etablert et velstående forretningsforhold og er en pålitelig rådgiver.

Som et resultat sikrer denne vertsleverandøren forretningskontinuitet og garanterer klassens beste service til sine over 200 000 kunder.